gulligull

hej! i söndags åkte bantes bröder hem! i lördags var vi ju som känt ute. tobbe bjöd på dans som helt enkelt rockade min värld! en klass för sig! det började i fötterna. dom var snabba som vesslor och tippade och tappade överallt. röreslen spred sig i benen som även dom började dansa. dansen gick snabbt men lite tvekande upp i axlarna. man visste inte riktigt vad som komma skulle, SEN PANG SLOG BOMBEN NER OCH AXLAR OCH ARMAR SVINGADES FRAM OCH TILLBAKA I EN HASTIGHET INGEN NÅGONSIN SKÅDAT FÖRUT!!! makalöst. till råga på allt fyllde han 20! sluttt!


söndags: låg i poolen. ÅT PÅ FEMFUCKINGSSTJÄRNIGT hotell maddafakkaaaas åt kinesiskt: anka i sötsur sås med mango, japp!!! stek. bästa mysigiaste stället på jorden med palmer som var klädda i ljusslinogor och massa fina blommor och en pool med en servering i och vacker livemusik.

måndags: stekte. BAKADE BULLAR KL TIO PÅ KVÄLLLEN HOS LASSE DET VAR lite katastrof det tog allt som allt fyra timmar från att få recept till att stoppa in sista plåten i ugnen. vi gjorde löjligt många bullar. stora som fan. dom gick inte att rulla dom var en, 5 dm breda typ och bara klegg klegg kleggg men dom blev GODA!! men inte lika goda som elses men dom var GOOOD och ikväll ska vi äta dom!
tisdag: jag och tjejerna åkte till wille på dagen och lekte lekar, kolla på hannah montana-filmer (dör för hannah montana) kastade boll, kolla på poolkillen osv.

idag! wille kom till oss efter jobbet vi åt pannkisar med nutella och sprutgrädde samt några med ost och skinka (crepes, GOTT!) sen hade vi race med tjejerna. vi hade dom på ryggarna och sprang genom hela lägenheten i olika banor och massa olika hinder i form av vatten, olika studsbollar som ksulle flyttas osv. spännande!!!! vi vann en match var efter lite fusk. nu är vi hos wille och precis kom lasse innanför dörren och nu ska vi förhoppningsvis äta bullar!

TJARRÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0