Swedish house mafia



Nu drar vi till SHM. Grymt ös-väder ;)

Lollans kök

Hej alla och valkomna till Lollans kök har pa lokal-tv. Kul att vi fatt sa manga tittare! Idag tankte jag visa er ett smaskigt mellanmål som jag brukar tillreda sådär pa morgonkvisten, eller vilken kvist som helst egentligen.

Koppen innehaller vindruvor, vattenmelon och soyamjölk. Men man kan egentligen lagga i lite vad som helst. Eeehh.. Ja. Det var allt. Kramhej

hippitihop

Idag tranade jag pa att breakdanca. Det blev godkant. Nedan kan ni folja min utveckling.



utforskar underlaget/ber





THIS TIIME IM GONNA BE STRONGER I'M NOT GIVING IN! (heh rudimental fattar ni) rnan






Bestammer mig for att vandra en annan vag i livet. NINJA FOR LAJF.






DOING THE HOBBIT LIKE A BOSSSSS

Igar var jag och Matt och sag THE HOBBIT! Men vi gjorde det inte vanligt satt, vi hade GOLD TICKETS. Ett litet rum med kanske tjugo feeeta röda fotöljer med knappar for att hoja och sanka ryggstod och benstod. Det kunde likA garna varit p diddys biorum. Jag bestallde en milkshake som serverades till vart bord.. steksteek.






Flygplanish

idag landade ett flygplan pa balkongen. Pappret som flygplanet var vikt av var en skattkarta. Nu ska vi bli rika ANTLIGEN!!
!!




aktiv dag i dag pa dagen bredvid dagen

HEEEY :D jag bloggar fr parken, hur trendigt? Ar ledig idaaag sa glaaaad! Sov i tuuusen timmar, gymmade, at agg och for sedan till PEOPLES MARKET m Emmsan.

Bra marknad. Vi at tacos, rännde runt pa garage sales och ett par second handbutiker innan vi kopte den oundvikliga och ack sa beroendeframkallande boostjuicen mango magic och gick och la oss har i parken.












AUSTRALIA DAY!!!!!!



Idag ar det australia day. Typ nationaldagen!!! Vi firade det genom att ata god mat och hanga pa en rooftop bar. Basta Australia day i mitt liv.



Min finaste frisyr!

gött MOS

Idag efter jobbet hamtade emmiZ upp mig sa gick vi till falafeln och avnjot en lada. Sen kom mandiZ och vi gled till nattmarknaden och hittade massa saker som vi kan gora sjalva for en brakdel av priset, som alltid pa marknader. Nar vi gluttat klart gick vi till en strandbar. Livet ar haarligt, vi har tagit studenten.





I'm on a boat

Som de flesta av er vet sa alskar jag batar. Framst da stora batar men sma ar ocksa bra. Igar akte jag och Emma ut till Jen och halsade pa hennes puppyyyy :D sotast i stan!

Sen tog vi land rovern (serri) till ån och hyrde en BÅT MF!! Det var saaa skojt att ro! Vi krockade med massa trad och fastnade i buskar och jag klappa till en and med åran. Det hela var riktigt äventyrligt.

Nar vi var pa land igen kopte vi scones. Superb dag.





sweet talking



Idag åkte jag tåg så satt jag som ovan med fötterna på sätet, då kommer en kontrollant och vill se endast min biljett och ingen annans. Varför undrade jag, och säkert ni med. Jo, för att jag hade fötterna på sätet och han måste ge mig en böter på 200 dollar (1400 kr),

Ja, detta är sanning. Men sweet talkARN (jag) snackade mig ur den. Puh.

Förra veckan gick jag över den otrafikerade gatan varpå aina
kommer fram och frågar varför jag gick mot rött? För jag ville komma till andra sidan... Na det gick inte för sig, det blir blir böter. Men..... Sweet talkarn fixade. Noll böter.

Tredje gången gillt nästa gång antar jag :(

pjux

Yo världen. Nu med min frånvaro fr resten av den digitala världen så tänkte jag att jag kunde ta upp bloggandet, jag undrar om ngn läser den fortf..

Imorse vaknade jag upp hos min kollega efter att vi haft TJEJKVÄLL. När vi skulle ta tåget tillbaka gled vi förbi en sunday market, och jag fann... ETT PAR NIKE AIR!!! VAFAAAN!!! How much? Tio. Jag har bara fem. Njaaa. Ok fem och dessa ruttna flipflops. Nej? Ok. Fem dollar och denna fula ring jag
hittade pa golvet på jobbet igar? Ja. Kram.

YEEESSSSSS


RSS 2.0