mobilbloggar som en chef

tjena. jag ska nu blogga m min mobbe for jag ar sa trendig. myyyyycket spannande saker har intraffat idag men maste halla hemlit tills man hoppat over backen. har idag varit varmare an nagot jag nagonsin upplevt. var tvungen att rusa till playan och PANIKBADA oohoho sa gott de va!.
vill aven ta tillfallet i akt och utbringa en shout out till mina paron som harjar runt i sydafrika! peace out alla och take care mvh

Mitt liv som kand

e
spannnande pa jobbet
kand med en alkoholhaltig dryck
basta effekten pa denna 
lite trott idag XD .... men anda GLAD :DDDDD





har egentligen inget vettigt att saga forutom att allt ar GOOOOOTTT FOLKET!! AR TBX I MELB OCH det ar forjavla fint. har festat for hart och jobbat en del. har gatt vilse for mycket och atit god mat. har tagit mitt fornuft till fanga och kopt organiska produkter som tandkram (innehaller kanel och havssalt??), deo (vill ej ha aliminium i blodet) och schampo, balsam och tval. 
 
nu har jag fatt ett jobb dar jag ska salja vibrators (vibratorer??) under en sex exhibition. great

STORMISH

DET AR STORM! Igar borjade det dugga pa morgonen, 10 min senare OSREGNADE det, ngra minuter till och det askade och dundrade som om Tor byggde en ny veranda. 10 min senare - TAKET RAMLAR IN I KONTORET. HOOOOLY FUCK!!! ALLA SKA UUUT, EVAKUERAAAA!!!!!!! Vi korsar gatan till hostelet mitt emot, 7 meter kanske, och alla ar drypande vata nar vi ar i sakerhet. Trad faller, regnet piskar i sidled pga blast. Det ar kaos. Glasbyggnader spricker och glas faller ner pa trottoaren. Byggplatser pa toppen av byggnader blaser av och vagnar, metallbitar och trastockar faller omkring och landar har och var. Det ar KAOS! 10 minuter senare skiner solen, folk vandrar omkring, bilar kor pa gatorna........ Sa javla laskigt. Vi vagar oss tillbaka in pa kontoret for att inspektera skadan, en trabjalk har ramlat genom halet i taket och vatten strommar in. Vi raddar Macen och drar.
 
Idag var jag ledig, det var sol och behaglig shorts-och-linne-temperatur, det borjar dugga, 1 MINUT SENARE HAGLAR DET SOM I THE DAY AFTER TOMORROW!!!!!!! DET AR ISKLUMPAR OVERALLT. Regnet rinner som en flod langs gatan och bilar soker skydd. Rodljusen vrids och Tor harjar som aldrig forr. 
 
Och jag som ville aka till vattenlandet imorgon. Oh well, nu har jag ett pa gatan. 

VAFAAAAAAAAN HANDZZZZZZZZ

TJEEEEEEEEEEENARE MANNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
HAPPINESS 2.0 HAR!
 
Bra saker i livet:
Fick min forsta lon igar. Bam
Hustlade bion och betalar bara 6.5 for alla filmer. BAM BITCHES
At TACOS igar. Nomnomnomnom
Var en dag i paradiset (aven kant som Moreton Island) dar jag snorklade, kajakade och SAG DELFINER FOLKET!! DELFINER!! Bland det coolaste nansin tror jag! Sag aven ett sjolejon! BOOM BABY!!!


MEN DET BASTA AV ALLT: JAG SKA INTE FLYTTA TILL RAINBOW BEACH, UTAN.......... trummor. JAG SKA TILLBAKA TILL MELBOUUUUUUUUURNE WHOPPAAAAAAAA BOM BOM BOOOM BABY!!! Sex droger och rock n roll!!!!!! Behovs inte i RB utan behovs i Melb sa far aka dit :D

Kram alla..... hahahahaha ser ut som killen pa weetos-paketet.
vem ar vem. KJAMMMMMMMMMMMMM FRAN LILLA MIG

NU KOMMER BILDER :DDDDDDDDDD

Har laddat over alla mina bilder till ett hemligt album pa face sa nu far ni se massaaaaaaaaa bilder!! KUl va??? Kram!!!!
Har ar Therese pa Whitsunday cruise.


Jag i min fortraffliga bikini!

MOVIE STAAAAAAAAR

VACKERT VA?????????????
Gjorde pyramider pa Whitehaven beach. Ballt
 

Look out point
 

Therese och Herman tjoooo


JUUUVE



TJOHOOOOOOOOOO FEST


Assa vet inte vad jag har for installning men alla mina bilder ar sahar sma hahah kanske borde andra.. Oh well har as massa sliskiga drinkar.



NU AR VI PA FRASER ISLAND ALLA!!!!!!!!!!! AKER BIL PA STRANDEN SA SAG VI EN TURTLEEEEEEEEEEE som var trott.


Lake Mckenzie! Fett va


Sen helt plotsligt ar bilderna asstora igen?? Detta ar tva tyskar som var i min bil pa Fraser. Franzie och Steffen. SHo



Detta ar nog den finaste bilden jag har tagit. Eli creek. Synd att den blev liten!

Maheno shipwreck

Liten bild igen... Lagoonen i Airlie beach. Fin va!



Hmmm alla andra bilder ar bara svarta markte jag nu. men detta var det viktigaste!
 
 
 
 
 
 
 

PICS FROM CAPE TRIB

YOYOOYYOYOOOO!!!!!!!! FIck ju folk att skicka bilder fran mina aktiviteter i cape trib till mig sa har far ni se forsta lasten LIVEBILDER  och inte GOOGLE. Wihoooo! Detta ar fran jungle surfing!
Lol.. Helt livradd..... :(
Ser snabb ut kram



HOPPAS NI GILLAR MIN BLOGG! TACK ALLA

FRASER ISLAND

HEEEEEEEEEY ALLA!! Har varit pa FRASER ISLAND!!!! Campade i tva natter, man blir indelad i grupper om 8 pers och sa far man en bil och sen kor man efter en lead car och det ar fan en riktigt bumpy ride! Man aker langs vita strander och till hemliga sjoar och badar. Det var gott. Pa kvallen lagar man mat, varje grupp har ladar med mat och recept som man lagar tsm. Sen tands lagerelden, nagra killar plockar fram gitarren sen bara goonar man hejvilt hela natten. Goon ar ju detdar skitvinet som kostar tio dollar for 4 liter, helt javla livsfarligt.
 
Pa Fraser island finns det vilda hundar som heter Dingoes, dom kan DODA. Sa man fick inte ga sjalv i morkret och man fick inte lamna mat framme for da kommer dom och sen blir dom aggressiva och ater upp folk. Det var lite spooky nar man horde dom harja omkring utanfor taltet pa natten men anda ganska cool. Dom ar faktiskt valdi sota, googla! En kvall gick vi ner till stranden och kollade stjarnorna och det var heeeeeeelt sjukt. Har aldrig sett ngt liknande i hela mitt liv! Sag TRE SHOOTING STARS och onskade asbra onskingar (mer goon, mer goon, GOON!!!)
 
Igar bodde jag pa hostelet jag kommer bo pa nar jag jobbar har i Rainbow beach om en vecka, hangde med mina framtida kollegor. Vi gjorde en lagereld och kollade pa stjarnorna, jag tror det kommer bli ratt gott att bo har! Snart aker jag med en av kollegorna till Brissy dar jag ska slutfora min utbildning.. Pa en vecka.. GLHF
Kjam
 

tjabba tjena

Var halsade alla. 
 
Har seglat runt de 74 oarna som utgor Whitsundays. Two days two nights. Det var vajjert. Akte sedan nattbuss i 14 timmar och sov som en bjorn i ide. Nu ar jag i Rainbow beach dar jag ska borja jobba om ett par veckor. Har traffat min framtida kollega som turligt nog ar valdi trevli o valdi glad. Halleluja. Min framtida arbetsplats ar ljus och luftig och hemtrevlig. JIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HEJDA

RSS 2.0