bästa dagen!

Idag var bästa dagen i livet, okej, iallafall topp tio!
Fick sluta tidigare för snälla föräldrarna, gick och hämtade Lasse sen gick vi till båten! Mike hade fixat så vi hyrde en båt i fem timmar! Vi var sex pers: Jag, Wille, Linnea, Lasse, Mike och Marius! Dream team! Vi åkte till SUPERHEMLIGA GROTTOR OCH SNORKLADE OCH HÄMTADE HEMLIG SAND! Vi åkte till blue lagoon på Comino, grannön och snorklade där, vi låg och bara chillade lite, åt bullar, drack öl, lyssnade på musik. Vi rejsade i vattnet i stora vågor efter stora båtar så vattnet stänkte åt alla håll! Vi tappade Marius hatt i vattnet, Wille och Marius hoppade från VÄRLDENS HÖGSTA KLIPPA AAAAH! Och jag körde massa båt, jag var fan GRYM på att köra båt, och jag som inte ens har kört bil, jo en gång.

Kort sagt, underbar dag och slut på min bästa resa!

Drake - Find your love

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA LÅTEN!! ryktet går att den har tung video så kolla in den också!!!
så bäst låt! idag slutade jag redan klockan tolv, har vart med wille och shoppat med lasse och druckit chokladmilkshake




har läst massa twilight, kan säga att jag härmed har valt sida.
Jag, Louise, ÄR MED I TEAM JAKOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imorn blir det toy story 3 på bio på jobbet, sen kommer mina fina vänner från bålsta! sista helgen på malta, hur ska detta sörjas?? får se men har en idé!

NU KOMMER DET BILDER SOM TUSAN!!

Heeeej! Har laddat över willes bilder, så nu kommer tusen miljoner skitsnygga bilder! igår var jag ute???? på en jävla vardag. tokig. men chillade, ville mest ut för att det var thangers, kennys och rickys sista kväll! det var soft! vandrade hem! idag har lekt kurragömma, kull, plockepin och legat vid poolen. ätit glass, kollat på tvillingarna ohlsens film, LÄST JULIATIDNINGEN, den håller inte samma standard som när jag var liten! 


fredags! grill och chill och kanelmilkshake på surfside!
vi badaddeeeeee
drägg
min söta bror
peters pool dagen efter!
samma kväll hos wille osv! edward???
tjollahopp svettisar
VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER <3<<3<3<3
hahahha dräggig bild...
mysbild från i våras när wille var hemma
en bild från i maj! som man såg ut
MYS FRÅN I VÅRAS!
NU SKA VI GÅ PÅ BIO! INCEPTION ELLER VAREN HETER! BÄSTA FILMEN!
SKA ÄTA MINA BANANCHIPS OCH CHOKLADPOPCORN! LIV1
PUSSSSSSS

dagar från i torsdags!

prutt!
i torsdags kom thanger, ricky och kenny hit WOoooOOOOwwWWWWWWW feeeeeee-eeeee-eest! thanger hade tagit med sig böcker till mig så jag for snabbt som FAN hit för och hämta dom och även mingla. en ny era startades den kvällen. det VAR TOK-ERAN WOOOWWWWW. fanva ja e jobbig.

fredag: i fredags klippte jag mig. soft. städerskan som städar hos oss har brutit foten så vi drog igång städsession! ja e bra på städa.... efter klipp åkte jag till wille och precis då drog alla till stranden, men jag stannade med wille och minglade med lasse linnea och deras bror med familj som är här och hälsar på! trevligt! sen tog vi bussen till surfside som det kallas där vi snackade skit, drack vin och BADADE tillochmed bara sådär badade jag och ricky! bäst var det! så himla varmt mmmmm! vi grillade för att en tjej vid namn camilla hade fyllt år, sen åkte vi bautastor taxi till PV och sen ja minglade vi där. skulle mingla med cAMILLA så kom hennes polare och sa HÄR TA EN SHOT!! camilla tog en och gav mig en och så skålade vi och tjohej det var det äckligaste genom tiderna höll på att kräkas på fläcken. tillslut fick jag veta att det var absint.. helvete.. ledsen mamma... :( skön kväll ändå när jag återfick minnet efter nån timma! då satt vi bara och snacakde med alla folk sen åkte jag och ricky BOLLEN!!!!! DE E EN BOLL SOM MAN SPÄNNS FAST I SÅ TJOFFS ÅKER MAN supersnabbbt och högt i luften sen kastas man omkring och snurrar åt alla håll! läbbigt! men kul som fan! sen sprang vi igen och badade på PV-stranden! skönt som fan! kom hem kl sju då satt det nåra i poolen jag gick å la mig i dicks säng sen kom en okänd kille och dick då blev de trångt. jag bytte säng.


LÖRDAG: vaknade kl ETT av att wille ryckte i min fot. var långsamma och slitna och tog sedan stor taxi till....... PETERS POOL BÄSTA STÄLLET PÅ JORDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så jävla kul kolla bilder som kenny tog, finns på FEJAAAN!!! åkte hem! till min lägenhet där jag bor. p-napa, duschade ni vet. sen skulle ja ta bussen, men eftersom det var lördag kl nio var alla bussar överfullaaa faaan! hade en tung väska och två världstunga påsar. började gå mot wille. gick vilse. kom till en folkfest. frågade en polis vart jag var. höll på att börja gråta.... HITTADE RÄTT! hade ont... köpte en choconana (banan och choklad) på DR JUICE för att belöna mig själv! blev mött av wille fick en kram för jag var så ledsen i telefon när jag var vilse. KOM HEM TILL WILLE FÖRFESTEN BÖRJADE OSV hade på mig den snyggaste kjolen! den blåa! minglade körde sten sax påse, kollade på bilder från pp var asroligt. gick ut vid kl ett/två. kul kväll som fan. drack inte mycket alkohol för jag är bäst och kontrollerad och detta är sanning nu! DE VA SKönt. kom hem vid sju somnade på bantes ben i en komma fem timmar va asjobbigt sen. massa folk på balkongen. härjigt. snodde rickys plats i sängen och sov tills IMORSE NÄR någon satte på världens BÄSTA LÅT superhögt! hon från paramore hayley (?) med han från BoB typ airplanes heter den. sök på spoti! bäst! vad hände sen. gick runt. vet inte vad som hände. låg i en soffa LITE sängar bara va trött. sen gick vi alla och spelade tennis. eller dom spelade turnering jag satt i en stol och degade och läste twilight fan va ja hatar bella. största idioten e hon verkligen. trött på henne. det BLÅSTE JU IDAG OCH IGÅR så man nästan FRÖS och nästan inte SVETTAS alls! bra skit hehehehhehe
efter många timmar vid tennisbanan jag åt en banan och drack chokladmjölk mmmmm gott. man kan tro att de e trist att bara sitta men jag är bara tacksam varje sekund jag är här för jag älskar att vara här! vill gråta när jag tänker att jag ska hem om en vecka plus två dagar nio dagar alltså... 

gick från tennisbanan och bjärre myttade till nån brud att han e proffstennisspelare i sverige och han försörjer sig på det? vet inte. vi köpte iaf kulglass på vägen hem!! NOMNOM sen gick vi till mataffären och köpte kyckling, pommes, bbqsås, tsatsiki och så ikväll ska vi alltså grilla! blir soft!
råkade bli en bok då..... förlåt
TJADÅ FOREVER

gulligull

hej! i söndags åkte bantes bröder hem! i lördags var vi ju som känt ute. tobbe bjöd på dans som helt enkelt rockade min värld! en klass för sig! det började i fötterna. dom var snabba som vesslor och tippade och tappade överallt. röreslen spred sig i benen som även dom började dansa. dansen gick snabbt men lite tvekande upp i axlarna. man visste inte riktigt vad som komma skulle, SEN PANG SLOG BOMBEN NER OCH AXLAR OCH ARMAR SVINGADES FRAM OCH TILLBAKA I EN HASTIGHET INGEN NÅGONSIN SKÅDAT FÖRUT!!! makalöst. till råga på allt fyllde han 20! sluttt!


söndags: låg i poolen. ÅT PÅ FEMFUCKINGSSTJÄRNIGT hotell maddafakkaaaas åt kinesiskt: anka i sötsur sås med mango, japp!!! stek. bästa mysigiaste stället på jorden med palmer som var klädda i ljusslinogor och massa fina blommor och en pool med en servering i och vacker livemusik.

måndags: stekte. BAKADE BULLAR KL TIO PÅ KVÄLLLEN HOS LASSE DET VAR lite katastrof det tog allt som allt fyra timmar från att få recept till att stoppa in sista plåten i ugnen. vi gjorde löjligt många bullar. stora som fan. dom gick inte att rulla dom var en, 5 dm breda typ och bara klegg klegg kleggg men dom blev GODA!! men inte lika goda som elses men dom var GOOOD och ikväll ska vi äta dom!
tisdag: jag och tjejerna åkte till wille på dagen och lekte lekar, kolla på hannah montana-filmer (dör för hannah montana) kastade boll, kolla på poolkillen osv.

idag! wille kom till oss efter jobbet vi åt pannkisar med nutella och sprutgrädde samt några med ost och skinka (crepes, GOTT!) sen hade vi race med tjejerna. vi hade dom på ryggarna och sprang genom hela lägenheten i olika banor och massa olika hinder i form av vatten, olika studsbollar som ksulle flyttas osv. spännande!!!! vi vann en match var efter lite fusk. nu är vi hos wille och precis kom lasse innanför dörren och nu ska vi förhoppningsvis äta bullar!

TJARRÅ

HEEEEJ

hej som fan hittade inlägget från i lördags! här kommer det!

igår: gick ut och åt på black gold men hade redan ätit middag så åt bara en efterrätt mohahaha sen gick vi till lasse märkte att de va liite sent för bullbak och hade inte tillräckligt med mjöl så vi bestämde PÅ MÅNDAG! skulle även va sleepover men de e mycket skönare att sova hemma i myssängen med ögonskydd och öronproppar så ja gick hem å träffa en svensk kille i hissen hejhej.

imorse! gick till lasse och lagade gröt! nomnomnom. wille hade sovit där också sen åkte lasse till jobbet och då mötte jag och wille bjärre vi skulle till PETERS POOL idag igen men fan de blev så sent och taxin dröjde så vi gled till en klippstrand i närheten och badade det var så sköööönt! och mysigt! sen åt vi glass PÅ GLASSTÄLLET! åt en choklad- och en KANELKULA! och fyhelvete va god kanelglassen va!

svettades som en gris hela dagen ni tror att ni har det varmt att ni svettas men de e faktiskt FÖRTI grader här så lägg ägg. svetten rinner konstant och varmare ska det bara bli.

ikväll blir det nog utgång! ska bli fint att äta en kebabpizza på ip igen, och en banan-, ananas-, currypizza! mmmmmm, himmelriket.

skadad

tror jag är skadad av mitt jobb..

sitter och läser på IMDB/wikipedia om skådespelarna från disney channels program, samtidigt som jag lyssnar på olika soundtracks från programmen.... men fan dom e ju skitbra, Demi Lovato – So Far So Great

skönaste låten, bästa serien!

liv1!

hej alla mina små älsklingar jag hoppas ni tänker på mig ibland.
såg pineapple express igår med alla åt nötter chillade bara!
idag gick jag upp tidigt för vi hade bestämt det men gissa vad! jo jag var den enda som gjorde det, förvånande!
tillslut åkte jag, bjärre och lasse med taxi till PETERS POOL WIHO! hade med mig massäck: en dubbelmacka med galna kon, två müslibars och BULLAR! else gör SÅ GODA BULLAR MAN DÖÖÖÖR när man äter dom förlåt mamma<3
badade där, jag hade ångest hela tiden för jag var rädd för maneter, småkryp, sjögräs, fiskar och någon jävla vit smörja som rann omkring i vattnet. så jag va rädd och skrek men kunde ändå bada ganska mycket! det var sjukt skönt i vattnet det var som luften nästan så det var underbart! '

när vi åt den sista delikata bullen fann vi inspirationen - VI SKA BAKA BULLAR! så när jag kom hem (efter p-nap och dusch och flingor och glass) sprang jag och handlade ingredienser! spännande. fast det är ganska sent nu, nu ska vi ut och äta om ett tag, sen är tanken att vi ska baka, får se hur det blir med den saken men ja vill fan ha bullar!

saknar bara att vara hemma, att bara sitta i köket, gå genom mitt hus. de känns tryggt på ett annat sätt än det gör här, det är det jag saknar mest, att bara vara hemmaaaaaaaa <3

ska leka lite med tjejerna och sedan glida till lasse! ha det gött ses snart då är det höst höst e kul då kan man dricka varm choklad med vispgrädde de e gott nomnomnom i höst ska jag försöka baka mer tror jag jag gillar att baka. pysssssssssssssssssssssssssss

tjoflöjt

heeeeeeeeeeej! saker som har hänt!
igår var jag med barnen och deras kompis i POPEYE VILLAGE. en by som dom spelat in en film i och bevarat inspelningsplatsen. soft som fan. fanns som ett vattenland med rutschkanor och studsmattor ute i vattnet och sen spela vi minigolf och åt glass och fick igen frågan om ifall det var mina barn, nejnej..

på kvällen gick jag ut och åt SUSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII med wille linnea lasse och tobbis det var supergott och drack japansk öl, också supergod! sen åkte vi hem till wille osv och sen helt plötsligt så skulle jag GÅ UT!!! I PV!!! EN SKETEN ONSDAG!! bara sådär. klockan två begav vi oss från balkongen och spatserade mot pv och nordic bar som blev första och enda anhalt. blev mest deeptalk och annat strunt men det var nice men ändå jobbigt. åkte taxi hem med lasse och taxichaffisen var SKOGSTOKIG han försökte lura oss på pengar sen ville döda oss lasse öppnade bildörren i HOT Och vi skrek STANNAAAAAAAAA TAXIN DÅ jävla mongo och han skrek och skulle döda lasse för han hade dörren öppen och jag bara sa hi hi hi........ sen tillslut löste det sig chaffisen sa att han "skojade" MEN NEJ!!! men sen pratade jag och lasse på svenska lite då skrek chaffisen JAG FATTAR VAD NI SÄGER!!!! JAG VET VART DU JOBBAR!1 skrek han till lasse då sa lasse get a life retard sen smällde han i bildörren, så jävla ball. kom hem kl fem sen upp å jobba idag kl halv tio!






IDAG spelade vi spel sen gick vi i den oändlig heta hettan och svetten lackade och forsade osv sen kom vi tiiill

GLASSTÄLLET!!! alla smaker, allt man kan drömma om! tog en fet med en vit chokladkula och en cookiekula som hade browniebitar och kaksmulor å så, den va så good. så satt vi på fiket och spelade kort och sådär sen gick vi till en polare till tjejerna och jag hade aldrig vart där men ja la mig i vardagsrummet i en av sofforna där mamman också satt och så sov ja och läste lite och kramades lite med tjejerna sen efter några timmar gick ja hem sen åkte jag hem till wille igen och åt BULLAR och målade naglarna sen gick jag wille och lasse uut ooch gjorde vadÅ JO VI ÅT SUSHI IDAG IGEN. vi delade på FYRTIOÅTTA BITAR! de e fan mycket, brukar äta sex bitar nu åt jag SEXTON!!!!!!!!!!! de va så GOTT! sen gick vi till donken och åt äppelpaj med kolasås och glass TDF ASSÅ!!!!! (tdf e de NYA betydelse= TO DAJ FÅR)

konstig sak som hände idag jag skulle gå på bussen så hör jag ett skri som skär genom märg och ben och jag söker med blicker över de halvtomma gatorna efter källan till det fasansfulla vrål. innehavaren och denna hemska stämma var en tjock blek ful tysk kvinna som tjoade (not) allt hon kunde till sin kille som stod en meter framför. allt på gatorna runt henne, ja flera kilometers radie runt henne stannade upp. hon slutade ALDRIG SKRIKA när bussen åkte iväg såg jag hennes läppar röra sig fortfarande och hennes bröstkorg hävas upp och ner när hon tog i för att kunna skrika ÄNNU högre denna gång medans hon gick över gatorna. vad var hon arg för? tror det var något om att hennes ryggsäck såg tung ut. de e jobbigt sånt.

ledig imorn! får se vad dagen har att erbjuda förväntar mig inget storslaget.. eftersom tiden står still här. vill göra marrängswisch typ. ps vad gjorde vi den första maj???

saknar er läser era bloggar men vill inte se för ni gör så PIFFIGA saker blir avis ni har picknickar och ÄTER BRUNCHAR?? vafan!!!!!!!!!!! askattigt vad gör jag jo jag äter glass och sjunger på disney channel-låtar! soft liv!
nu börjar filmen puss å kram skumbanan

tjollahopp

fan vare ja hade att säga nu då...................... kommer inte ihåg..
har sett shrek 3 i 3D! grymt mycket bättre gjort än alice 3D för det var lite hackig och lite dubbelt ibland med 3d:n men shrek var fan felfri! skönt! donkens big tasty är helt annorlunda än sveriges:s inge sallad bara sås. men helt okej. har även ätit sallad typ två ggr på donken.. vet vad jag alltid har sagt om sallad men... ville prova. en gång för jag var så bakis så ja höll på att kräkas och dö på samma gång och vågade inte äta något dålig mat för trodde ja skulle dö. en gång för ja hade ätit burgare tre dar i rad eller nåt. ja slut om det.
har........... ja vad har jag gjort. igår badade vi från en kant ner i havet och tjejerna hoppade från kanten som va typ 1.60 meter det var första gången dom hoppade högre än poolkanten som inte ens är högre än vattnet så dom var supermodiga och det var skönt att va i vattnet. sen va vi ju på bio och åt chokladpopcorn. idag spelade vi spel och var vid poolen och åt BULLAR och kycklingmackor. nu är jag hos wille va nåt jävla cp som åkte häst och vagn på vägen så bussen åkte ultrapid jättejobbigt.
skriver bara skit. halva min vistelse på malta har nu passerat, trist som fan. vill inte åka hem. jag har märkt att ja e ganska dålig på att utvecvkla mig ibland. mamman i familjen frågad igår, ja men hur har du det här då? hur känns det? är det något problem? ja sa. de e bra. hon tittade på mig, ville ha fortsättning. nee men.. de e bra. sa jag. låter ju som de int eär bra. då sa ja. allt e bra. SÅ DÅLIG. men kan inte säga nåt mer. ALLT  e bra. inge fel!!! allt e soft de e chill ja e glad ja har de bra maten e god solen e varm poolen e skön barnen e snälla wille e snäll willes kompisar e snälla har hittat en skitsnygg klocka.. finns goda chokladpopcorn. VAD MER KAN MAN BEGÄRA AV LIVET?? för att göra allt bättre är jag ledig på fredag för mamman och flickorna ska bort. soft eller soft.
imorn ska vi till en by där dom spelade in nån film för längesen och dom har bevarat allt så man kan kolla på det. finns ett litet vattenland, ett bollhav, en liten karusell osv så de blir nog en soft utflykt.
nu ska jag sluta snacak skit och ladda upp en bild från längesen för att piffa upp inlägget. lol
piffigt va!
tjarrååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

LÖRDAG BÅTBÅTBÅTBÅT

hejhejhej i går lördag gick jag upp svintidigt, kl 9, och gick och handlade caramelpopcorn och sen gick jag till en båt som går under namnet partybåten som skulle gå kl tio men gick kl elva för folk var sena. ja vi hade köpt biljetter till denna båt och då åker man bara omkring och så badar man och dansar och dricker och hare bra. nu kommer bilder.


vad gjorde vi då.. vi satt och minglade med malteser och en tysk kille! trevligt. kollade på wet t-shirt competition och killarnas motsvarighet? vet ej vad det var. dansade lite. badade! blev ikastad :@ nyppsades. åt caramelpopcorn! nooooooooomnomnom

gick av båten vid kl sex, drog hem duschade och handlade lite. råkade slå sönder en flaska så det var vätska överallt i väskan och även i min kamera och jag är inte så handlingskraftig när jag är alkoholpåverkad märkte jag så kameran låg kvar i vätan och...... hade det bra. sen kom jag tillslut på den, då tog jag ut batterierna och sen glömde jag det och somnade på dom och mina bananchips i soffan och sen va klockan elva när ja vaknade då hade jag årtusondets värsta bakfylla den var ej nådig. gick ner till wille och linnea sen TILLSLUT vid kl två gick vi till donken och åt middag eller nåt då mådde jag lite bättre. märkte även att



kameran är typ

trasig........... soft. alltså kan detta bli sista inlägget med bilder! är stolt över mig själv!!
skulle egentligen åkt till peters pool idag men de va ingen som orkade gå upp tidigt så de blev inge me det! får se vad dagen har att erbjuda!

har lite ångest hela tiden för jag vet att jag snart ska åka hem och ååååh jag vill inte! orkar inte... får hoppas att trean går lika snabbt som dom andra åren gjort. fick dock nyss veta att tyska 5 som jag hade valt inte blir av eftersom det bara var en elev som valt det. jag. sjukt trist! får va sämst på tyska då..
läser en bok som får mig att tänka efter lite. jag ser på framtiden som om det vore det bästa någonsin men egentligen, varför skulle det bli så annorlunda? det kommer ju vara precis som nu. fast man måste JOBBA, vilket är mycket värre än att gå i skolan. det är som jag tror att livet kommer ba ta en vändning och bli helt grymt så fort jag går ut skolan men det kommer ju kännas likadant fast med mer ansvar osv. kanske bättre och jag träder in i framtiden med låga förhoppningar så jag iallafall kan bli glatt överraskad om det blir som jag alltid hoppats hellre än att jag blir besviken när jag märker att det är samma sak som nu! vad tror ni! ska bli soft att flytta iallafall! ska väl gå och lägga mig i poolen nu tror jag

HARE GÖTT

torsdag och fredag!

i torsdags kom wille över och var med mig och tjejerna på kvällen, för föräldrarna var ute! det var kul vi åt glass och spelade spel och kollade på alice i underlandet! meeeeeeeeeeeeer...... jo! idag åker grannarna hem till sverige över sommaren, vi brukar vara med dom på dagarna så tjejernas gemensamma vän åker och deras mamma som jag hänger med när dom leker åker också och hon var verkligen väärldens trevligaste! hon är asskön att snacka med och jag blir ba chockad när jag är med henne för hon är verkligen bara världens trevligaste av sig själv mot alla! så de e skittrist! prutt

i fredags låg jag mest vid poolen, sen efter jobbet gick jag till the point (shoppingcentret) och träffade
dessa tre. köpte bananchips och

chokladdoppade popcorn! MMMMMM svingott! vi gick iallafall hem till Håvard tror ja han stavas och där hade en tjej kalas så de va folk där och ÄVEN

tusen såpbubblor hehe ja där satt vi och åt popcorn och nachochips och dipp! meeer.....
kommer inte på något mer tror jag! får bli ett avslut här och nu följer ett till inlägg

ett annat inlägg

igår kollade ja på fotboll hos wille
har faktiskt kollat relativt mycket på fotboll de  efan ganska skoj. ikväll ska tyskland spela då ska ja kollaaaaahh sitter hos wille nu o väntar på matchen...... hmm.... idag. har jag legat vid poolen.. chillat. spelat plockepin.. kollat på disney chanel, nej ni har inte läst det här inlägget redan, jag gör bara samma saker!!! HEHE!!!!
har kommit på en grej, de e mest nice att gå på bussen sist än att försöka tränga sig in, för om man gfår på först måste man stå och snubbla och svettas mitt i bussen skitjpobbigt men om man går på sist står man vid dörren och hänger vid en stolpe och kan gå av jättelätt! länge leve att stå längst fram i bussen hörrni

annat.... vädret e sjukt varmt.. tänke ringet på bålsta. kom på ekilla idag de va fan lite sorgligt ekilla e ju nice


har shoppat tre tröjor! rea på min bästa affär. de e en. va tvungen att ta kort på den för ja trodede inte ja skulle köpa den så ja tog kort på den så ja kunde titta på bilden hemma och fundera men ja köpte den ändå
tyckte den va lite för gullig för mig men jag kan nog WORKA den eller va tror ni


en glad bild från hissen idag! ska kolla fotboll nu ccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaoooooooooo

PANNKAKOR


HEJHEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IFÖRRGÅR var jag hos lasse och bakade pannkisar med wille!!! det var NOMNOMNOM!!


vi gjorde dom sista med choklad! och grädden var nästan slut därför den e så ful
ME DE VA SUPPPPERGOTT





de tyckte wille med


men sen blev han efterbliven... tyvis




sen satt vi på balkongen och pratade om LIVET och drömmar! slut


kommer inte på fler rubriker

Tjohejsan! Börjar bli riktigt varmt här nu! Vi är bara inomhus eller i poolen så pressande blir det inte mycket av! Vad har jag att säga...... Pratade med mamma idag i telefonen... pappa gjorde ägg i pepparkaksformar så mamma fick pepparkaksgummaägg! bra pappa!

har köpt en gul tröja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARA SÅDÄR!!!!!! TOKIIIII XDXDXDXDXD
vet dock inte om ja ska ha den kvar men ja antar det.. den e lite läbbig. vad har mer hänt.... kollat mycket på disney channel de e fan soft. mitt favoritprogram e såklart med jonas brothers! idag var vi hemma hos grannen och lekte och käkade på PIZZA HUUUT och de va fan INGE FEL! och som jag åt, det ska gudarna veta. jag åt som en hest nomnomnomnom de va gott. tänkte försöka att sluta äta så himla onyttigt för första veckan spårade det verkligen jag åt sjukt mycket godis och glass osv och allt med socker i men även tjipps ockuperade min hjärna och tillslut blev de lite jobbigt att bara tänka på godis...... idag har jag vart på avvärjning TYP. käkade dock glass mohahaha men den var hemmagjord så den va nyttigare än vanlig glass för de va massa jordgubbar i istället för massa socker och de e ju nyttigt hörrni. men en sak ska ni veta och att jordgubbarna i sverige aint got shit on maltas jordgubbar. dom äger dom svenska jordgubbarna dom är så HIMLA söta! och de e ju nyttigt också herregud va kul. ska även försöka spara lite pengar eftersom jag trots allt.. vill spara...
men nog om det.. liv1. ikväll ska jag nog gå till lasse och äta pannkisar de e ju nyttigt ellerhur. en andra middag dessutom. heja lolloooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vad finns det mer att säga om liv1. sjukt att hultan blev inställt
drömde att ja va på p&l, ösnkar ja vore!
önskar ja hade twilightböckerna här!
önskar att mitt hår inte fanns (lite)
vore kul att åka till stranden!
önskar att choklad var nyttigt! typ sallad! skulle va soft
önskar ja inte vore så ofantligt DÅLIG på plockepin?????? helt värdelös
SLUT
pusså kram vi syns på stan

bilder bara!!!

jag hoppar snett och wille dyker och snarr bombar på peters pool förra helgen!
vanligt ninjatjafs
bra ninja
hejhej
min fina ansiktsmålning som jag fick
bakar kladdkakaaaaaa
malin och jag bakkar kladkakka
igårkväll var vi hos mike och åt TACOS HÄR SER VI MIKE LAGA MAT
wille var skogstokig!!!!! TACOOOS
malin var skojig och taggad hon ska åka hem ikväll. jag och wille var skitlama igårkväll vi gick hem och pratade om livet i två timmar
så ikväll åker hallbeck och malin hem sjukt tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helg igen KUL I JUL

TJOLLAHOPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
har jobbat denna vecka. har legat vid poolen. lekt. byggt lego. sånt dära.
igår var det FREDAg och kladdkakaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAH! vi var hos lasse och bakade några och kladdkakan va soft den va lite torr i kanterna men kladddddig i mitten och sen massa sprutgrädde nomnomnom.
sen gick vi och satte oss på balkongen och åt ost och kex och pratade om livet.... och politik
nej vi åt dock ost och kex men vi pratade lite om vad man tänker på och då berättade wille att det han tänker på mest av allt är att hänga i saker. allt han vill är att hänga i saker: balkongen, ledningar, palmer. ALLT! höll på att skratta ihjäl mig då hi hi hi hi XD XD XD
imorse lagade jag gröt till mig och wille vi hade i banan honing och nutella det var sött som fan och asgott. sen åkte vi till wille och låg i solen och jAG LÄSTE UT TWILIGHT TVÅ OCH JAG BLEV SÅ ARG PÅ BELLA hon är så ond:s känslor som hat och sorg avlöste varandra och jag utropade meningar som MEN ÅÅÅH och andra viktiga saker när jag läste om hur hon PISSADE på jakob och hur hon förlåt edward DIRR fast han förstört hennes liv. svin.
måste ha TREAN! emelie får jag låna??
nu kollar vi på fotboll tyskland argentina hejar såklart på tyskland och dom ledar wiho
hoppas ni mår bra och att twilightfilmen är sämst mohahahahaa
såg förövrigt att becko har gittat till london så får önska henne en bon voyaaaaaage också!
ciiiiiiiiiiao

isle of mtv

Hejhej. Igår kväll var vi på ISLE OF MALTA det var en scen och en konsert som mtv anordnat som är varje år i valetta. förra och förrförra året va gaga där men inte i år. i år var KELIS scissor sisters, kid rock och DAVID GUETTA DÄR!!!!!!!!!!!!!!!! det var sjukt mycket folk, typ sjukt mycket. flera tiotals tusen. typ 70. tusen. pers.
först kelis hon hade fin klänning väldigt färgglad sen någon hatt som va ful men hon va skitbra!!!!! hon körde milkshakes och massa bra låtar som man inte ens visste att det var hon som hade gjort! ql
sen scissor sister det var det absolut sämsta jag sett och hört det gjorde mig självmordsbenägen eller mer mordbenägen jag ville döda dom. så vi gick till en park och chillade tills guetta då RUSADE VI IN och dansade och dansade och det var sååååååååååååå braaaaaaaaaaa och såååååååååååå kul!!!
här är ett litet urval av bilder som malin tog igår. det var iallafall sjukt ös alla dansade och skrek inte som i sverige när man är på såna här utekonserter då är alla trista.
när det var slut tryyyckte jag in mig i en buss för alla va ju fulla så råkade jag hamna på en ganska fet buss och chaffisen drog på skithög musik så det dånade där jag satt på lådan det kändes som jag hade en såndär tvshop-muskelträningssak som man spänner runt sig, sån hade jag på rumpan för det vibrerade så mycket av musiken så nu e ja riktigt FIT alltså. folk skrek och dansade på bussen men det spårade verkligen när en kvinna i 30årsåldern började dansa skitporrigt med sin kille dom stod och gned sig och hon höll handen på hans meterlånga svettfläck som täckte hela ryggen och jag fick rysningar. han stod i sina beiga prasselbyxor och rullade på höfterna och ingen, INGEN skrattade eller hurrade. stämningen dog, ögon stora som tefat eller spyfärdiga ansikten ersatte de hurrande entusiastiska ansikten jag sett bara sekunder tidigare. tillllsluuuuuuuuuuuut la hon av då börrjade andra köra och när jag gick av i sliema stod nästan alla på bussen och hoppade och skrek! tyvärr kunde jag inte gå ut med dom andra för jag skulle ju jobba idag. de va soft! sitter hos wille har folk lirar fifa, några äter, datar osv och nu är filmen precis klar som vi ska se, prince of persia tror ja den hette.
de e varmt som fan. de e nice. vill ha godis. lite vatten. idag drack ja en DR JUICE de e en liten låda som står i köpcentret där dom gör färskr juice, smoothies osv dirr på plats ja har druckit en exotisk smoothie och idag drack jag en sommarbärsmoothie med sorbetglass. de e nom nom nom OCH VETTNI IMORN E DE KLADDKAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOM
NOM
NOM
NOM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matmatmat
har inte hittat biskvier än på malta OTROLIGT oroväckande.
ses om fem/sex veckor! ska bli kul
hoppas my har kul på p&l och hoppas jess linnea o jackie och elin hade det f111111111111 nice på KOS!!!!!!!!!!!!
vill gärna ha ett långt utförligt mejl på fejs om hur det var och vad ni gjorde tacktack
slut

RSS 2.0