Kickad

Jag har fatt kicken. Okej, lat oss ta det fran borjan. Jag borjade pa cafet m att jobba i disken, men nar agaren o managern markte vilket geni jag var fick jag borja jobba pa golvet som servitris istallet, och det har jag nu gjort i tva manader kanske.

Igar madde den nya som skotte disken inte bra sa hon gick hem, da sa agaren att jag fick diska. Jag blev inte jatteglad men borjade diska. Men jag informerade dom om att jag inte tankte gora hela diskskiftet (sluta halv 5 typ) for jag var bara schemalagd till 14.30 och hade gjort planer. Tydligen hade agaren bara tagit for givet att jag skulle stanna kvar, vilket jag inte fattar.. "so you're not gonna take this one for the team?" sager han. "who's gonna do the dishes? You don't care? Even tho we've been so good to you?" Ja ba VA!?!?!! DISKA DIN EGEN DISK!!! Jag lamnar detta landet om 6 dagar jag tanker inte slosa en av dom pa att sta har o skura pots. Varje gang dom har bett mig hoppa in, borja tidigare eller stanna kvar langre, har jag sagt Ja utan att tveka. Jag har jobbat 6 dagar i veckan, sa jag tkr nog att JAG har varit so good to you mannen! Jag stannar iaf kvar till 3 sen drar jag. Sa fick de andra hjalpa till ocksa, for sa gor val ett lag? Alla hjalps at liksom? Nae det hade jag nog fatt om bakfoten tydligen, for imorse har jag fatt ett mail m mitt nya schema for denna vecka, dar mina tva sista shift ar *DELETED* med röda bokstaver. Jag kunde inte annat an skratta lite. OFFICIELLT ARBETSFRIIIIIIII!!!! HURRAAAAAA

Ps skriver detta fr ett extremt soligt Carlton gardens. Tack gud for sol

I need love from a pet

Den senaste veckan har varit superb pa ett satt jag aldrig trodde var mojligt. Livet har natt nya nivaer av aghet. Jag dor langsamt i hjartat desto narmare mitt avresadatum blir. Kmr inte langre ihag vrf jag ska lamna australien. Oh well har kmr ett urval pics fr senaste dagarna!


Hade kalaz hemma i lordags

Drack $2.5-ol pa the evelyn under varmelampor
Snapsade ikeasnaps till midsommar. Obeskrivligt
 
Spelat wii mario kart. Jag ar sa jaaaavla dalig assa hahah. Jag och vaggen va ganska tighta
Jag ALSKAR mitt jobb. Alla ar sa sjukt trevliga!! Har aldrig haft en dryg kund ens. Och mina kollegor ar saaa tokiga. Och nu ar amanda min kollega ocksa :) o alla stammisar kan ens namn och minglar och jag far dricka chailatte hela dagarna. Tackkkkk gud. Och far jattemkt dricks! Idag fick jag 40 dollar som ar for senaste veckan typ!! Folj oss pa instagram salfordladsclubatglobe
Amanda ska ju stanna ett tag till, sa vi har varit pa en del lghtsvisningar pa sistone. Idag kollade vi pa det har sjuka stallet. Huset var kanske en miljon ar gammalt och fallfardigt men hade den sjuuuukaste baksidan. Nick visade oss runt och nu ar vi kompisar (Nick 1)
En tokig spegel i lghten
Pavag hem fr visningen moter vi en kille pa gatan som heter Nick (Nick 2). Vi blev basta kompisar sa vi gick till hans pub och at burgare och jag drack honungsol! Fatta att vi fick tva nya Nickar pa en dag! Rekord!
Amanda var sa javla punk idag
lass="image" />
 
Ol
Frukost
 
Det var allt for now. Jag vill tacka Gud for min existens. Nu skall jag ata en donut OOOOHHHHHH YEAH

 

I have made some bad decisions in my life


CARPE DIEM

Fysjuttsingen va ja ar glad i livet idag. Jag har funderat pa dedar m att ge saker en andra chans innan man dömer ut dom. Och imorse nar jag akte till jobbet och det var soligt och jag hade fatt sovmorgon sa gav jag Australien en andra chans. Jag har tyckt att ozzies ar retards och landet ar sa javla omodernt.

Men idag slog det mig att i princip alla ozzies jag traffat ar sa jakla trevliga, intresserade och intressanta. Att alla bara verkar vara sana chillare som tar livet som det kommer. Det slog mig ocksa att jag ar i min dromsituation i livet ocksa; jag har ett jobb som jag verkligen gillar men som inte tar upp for mkt av min energi nar jag faktiskt inte ar pa jobbet, och jag bor i (kanske) det coolaste omradet i hela javla Australien i en jattebra lght m en jattebra rummis.

Istallet for att veta att jag kmr sakna detta liv som satan nar jag lamnat sa borde jag uppskatta det till 100% innan det ar for sent. Och detta kom jag pa efter nio manader. Geni.

Kram

Pic fr igarkvall. Bowlade, spela pingis och LASER TAG. Finns inte ord for hur otroligt jatteroligt det ar. Jag slaktade. Sen at vi american pancakes. Fantastisk kvall i mitt jatteförträffliga liv.

Långhelg part 3

PART 3 SÖÖÖG!!!!!!!! Fan vad den skitkvallen inte fortjanade oss!! Jag gled till IKEA for att mota upp Amadrus (hon jobbar ju dar) innan vi tog taget ut till ingenstans dar vi skulle pa en killes fodelsedagsfest. Jag traffade honom pa ett hostel for ngra manader sen, och sen nar vi haft fester har vi ju bjudit exakt alla vi ngnsin traffat i Australien sa da har han fatt komma. Och ngnstans där har vi i hans varld blivit fett tighta buddies. Han skapade ju forfan ett helt album pa fb om min 21årsfest. Sa igar var vi m en liten skara nära vanner pa hans kalas. Vilka javla idioter. Tyvarr. Amandas game plan blev att bli helt kalaspackad for att overleva. Det funkade. Vi fick skjuts hem vid midnatt, da gick vi och kopte cigg och pratade om varldsproblemen m kioskkillen. Dansade pa gatan pa vagen hem. Väl hemma loste vi alla varldens problem och pratade om vanskap. Det finns en chans att vi ar smartast i hela javla varlden.
Ni vet ju hur kvallen borjade. Mother, i love you.


Thug life osv. :)

Nu ar das legendarisk långhelg slut och imorn ar jag tillbaka och gor bort mig pa cafét igen!


Langhelg part 2

Igar. Den basta kvallen i mitt liv (kanske). Sov till 8pm sen kom Amadeus hem m ett nytt helgkit
Vi var bjudna pa en hemmafest nere pa gatan av en tjej vi traffade en gang pa en annan fest, Allt vi hade var en tid och en plats. Vid halv tva rocka vi upp. Festen var ovanpa Vegie bar (asbra restaurang) och deras terass var en del av festen. Sa jaaavla cool lght, massa rum och trappor och sa sjukt mkt folk, de flesta hade bara glidit in efter att de hort musiken. Det var dj, alla rokte inomhus och dansade overallt. Resten av natten ar sekretessbelagd men safe to say att SHIT vad bra det var.
Jag och Amadrus har lite olika musiksmak, men jag har bestamt att Justin Timberlakes nya platta moter oss bada halvvags, sa den har spelats i princip non stop. Den ar fan skitbra. Eftersom jag sov cirka exakt hela dagen igar tror jag att det ar okej att jag sov ca 3 h inatt. Fingers crossed for att Part 3 kmr vara DOOPPPPPPE :DDDDDDD

Långhelg part 1

HeIIII FOLKET!! Det ar langhelg ar i landet Australien och det ska bannemig firas. Det borjade igar... Amadeus glider hem med detta drömkitet. Lime, vodka, soda, hommus, notter och MOTHER <3 jag spatserade runt i mina klackar och min sidenmorgonrock som en annan boss. Vi begav oss till BOUTIQUE dar Melbs cool kidz festar tydligen. Not impressed. Fin lokal, kass musik och i vanlig ordning animals till killar. Sahar star det pa deras hemsida: "When Melbourne 's sexy kids come out to play, they come to FLASH! Whether it be to sip champagne or dance the night away to the coolest 80's & 90's tunes, they all come! Recreating the decadence of the 80's & 90's with music that has words, and the glamour of the era, its all here. Sip cocktails in our plush sofas and lounge areas, and check out the beautiful people, this is the place to be seen. Flash, its not what you wear, its how you wear it!" Hahahha no words necessary. Vi drog vidare till vårt CARLTOOOONE, fucking love Carlton. Musiken var saaa bra. Efter Carlton kopte Amanda en kaffe. De senaste dagarna har hon druckit mer vodka och kaffe an vatten, Amanda haaaatar vatten.... I taxin hem var jag valdigt glad och taggad och satt och liksom hoppade lite i mitt sate, taxichaufforen blev skogstokig och korde in mot kanten och ville kasta ut oss. HON HAR EPILEPSI!!! Skrek Amanda da, HON KAN INTE HJALPA DET!! Hahah det funkade!!! Ej utkickad. Nu. Fluffig och trött. Red0 for PART TWO BABY!!!!!!!

Freitag



Så jävla casual m rosorna hehehe. Vi tre ska iallafall ut på äventyr ikv.

Aegd

Ni som foljt denna fenomenala blogg vet att jag har ganska hogt snitt i att snacka mig ur boter. Har aven efter dessa rapporterade 3, undsluppit 3 tram tickets (boter pa sparvagnen). MEN igar, varlden, vande min tur. Karma slog tillbaka. Jesus straffade mig for mina synder. It was bad. Jag sitter pa tram o kontrollanterna kliver pa, jaha, tanker jag. Sa kollar dom min tramkort som ar pa $-0.42 och han informerar mig om att mina senaste touch off var i april. OJSAN. Jag borjar hitta pa lite osann info. Bor pa hostel, har INGA vanner som kan bekrafta min adress (som jag heller inte kan) och jag kan INTE ta reda pa den. Sen sager jag att jag bara varit har i tva veckor (HUR KAN MITT KORT DA ANVANTS I APIL?!?!?! HUR????) och sa haller vi pa sa ett tag. Sen kmr mitt stopp och kontrollanterna kliver av med mig. Sa sager han; Louise jag ger dig en sista chans att beratta sanningen for mig annars maste jag tillkalla polis. Da gav jag upp och sa Du har vetat att jag ljugit hela tiden va? Jaaaa sen borjan, sa han, jag har pluggat psykologi. Sen skoja vi lite om det. Sen skrev han ner alla mina detaljer och jag sa att jesus straffar mig for att jag ljog, det holl han med om. Han fragade vad han skulle skriva for anledning vrf jag inte projsar, da sa jag att jag inte riktigt kanner att det ar mitt problem, vilket var fel svar tydligen for han sa Jag ger dig en till chans att saga vad jag ska skriva. I didnt know? Foreslog jag, det tkt han var battre sa han skrev det. Sen fragade han hur jag skulle komma hem fr dar vi stod, Jag ska ta tram sa det ar lugnt svarade jag. Hhahaha sa javla brand. NEJ JAG SKA GA!!!! Skrek ja efter. U like to play games dont u? undrade han. Han var i vilket fall skon. Om 4 veckor kmr nog en boter dimpa ner i brevladan pa 4/15 Rae street. Fett synd for da ar jag i china.


Tva trevliga pics. Amadrus o Sara koper asiatiskt milk tea, och en cool dorr.
 
Klart slut

SHUNULULUUU

sHUSHUUU tankte visa mitt ena jobb och aven lite annat skoj! Jag jobbar pa detta jobb pa kvallarna bara, efter cafet. Da gor vi s.k. plate ups. Man lagger upp mat pa plates assa. TOO EASY



Haromdagen fick jag jobba pa ett STJARNKOCKEVENT! Fem kandiskockar kom och laga mat o det var skoj. Har var efterratten.
Jag minns inte hur manga gaster det var men manga. Har star vi och lagger upp efterratterna och ibland forratterna.
Varmratterna platear man alltid vid rullbandet. Alla har en varsin grej som dom lagger pa sa rullarna tarrikarna bara. Det ar bast nar man far ngt latt. Samst ar typ pure.
Sen staller sista personen vid bandet upp dom pa dessa racks som servitriserna bar ut till borden. Det ar ett ganska chill jobb.

Sahar ser det ut utanfor jobbet.
Mamma skickade ett bokpaket till mig! Fick aven en malarbok som waldersten gjort. Ni som inte foljer honom pa insta maste gora det nuuu han ar sa bra! waldersten heter han.
Har har jag hangt en del de senaste dagarna. Sangen. Napat alldeles for mycket.
Haha alskar att inte ha blixt pa mobilen <3 har ar iaf en superhaftig drink som vi drack pa baren dar Matt jobbar. Dar hanger det asiatiska drakter i taket, det ar cool.
Jag och Steph hade ff ngra dagar nar Sara var i NZ och Amanda och Agge P i Sydney. Da hade vi FEEZT och blev kriminella

Vi gick pa gig och klubb och tog obligatoriska toabilder. Min hawaiiskjorta. Fenomenal va?

For ngn vecka sedan hittade jag och Sara 90 dollares pa gatan! Sa javla najz! Vi ville gora ngt crazy for pengarna sa blev piercingar! Sara gjorde orat, rook.
Jag gjorde septum. Tkr ringen ar lite val liten och tajt men far vanta tills den lakt med att byta. Antligen gick min tonarsrebelldrom i uppfyllelse!!!!!!!! hAR Fick ni aven en bild i profil!!!! Det hander inte varje dag!!!! Kul for er!
Igar hade vi hejdafest for Steph ska till Bali och Agge P och Sara ska till Sverige. Sjukt att dom aker samma dag va? Det var en kul fezt. Idag har jag atit risotto och glass m Sara som ni ser har pa bilden. Vi pratade om var generations bekraftelsebehov. Hela fb o insta bygger ju typ pa det, och aven bloggande i viss man. Jag vill mest blogga sa att alla mina kompizar ska veta vad jag gor :) och for att jag alskar att summera mitt liv!!!! Alskar att blogga!!!!!! KRAM ALLAAAAAAA

RSS 2.0