Avbryter sista kvällen...

... för att skriva ett sista inlägg.
Jävligt skönt förkrök för en måndag. Vi möttes på bästa sushi-stället, åt BÄSTA sushin, åkte tilll donken, typ breve willes hus, köpte den LEGENDARISKA efterrätten (äppelpaj, glass och kolasås) och kolllade på disney channel (DÖR FÖR DET) fick se  mina bästa, sen till wille och jävligt nice förkrök. Känner att min sista kväll blir legendarisk, är full. Ja, det är jävligt svårt att sksriva rätt just nu. tar typ tjugotusen hundraår längre att skriva än vanligt för jag skriver fel. ska ha kul ikväll och inte tänka på att jag ska lämna världens bästa ställe imorrn. ska supa helt enkelt... inte för att det behövs mer just nu...... hahaha.


Hörs imorn natt. mass-sms på g!!!! Pussssssssssssssssss

SiStA kVäLlEn

Tjollahopp!

Idag var jag och mindy hos hennes tjejkompis och lekte. Vi badade först och lekte delfiner, sen åt vi banankaka, hamburgare, drack varm choklad, åt mer banankaka och den kakan är fan tdf.

Nu är jag hemma i lägenheten ska dra och duscha, tjacka en ring och lite bira, sen möta alla på sushistället och ha en otroligt sofistikerad hejdåmiddag sen en otroligt glamorös utgång!

Ringde hem igår för att gratta mamman och pappan på ett årsdagen som gifta! Höll på att börja grina när jag pratade om att åka hem.... Sämsta skiten någonsin... Prutt! Hoppas ni alla är snälla mot mig när jag kommer hem så jag känner att det var dumt att vara ledsen för att åka tillbaka till sverige :@

WoooOOOoooOOOOooOWWWWWWWWWW

Helgen!

Är sliten som fan..... Jobbig helg. Utgång i fredags, var med wille och linnea först för att lämna grejer hemma, lyssnade på bra låtar. gick till en klippstrand och minglade satan sen tog vi taxi till pv. dansade som tokar och mötte även bålstagänget men dom försvann. jaaaaaaaa sov inte så mycket för på lördag morgon ringde bantes mobil hela tiden. jag linnea och wille gick till pv-stranden och mötte även christian!!!!!!!!!!!!1 gick hem till wille och p-napa, drog hem, duschade, TJACKA EN SKITSNYGG KLOCKA, åkte till wille. fet förfest med grill och såntdära skojsigt det var jävligt trevligt och maten var ASAPASAGOD!!!!! VI GICK UT, det var soft!!!!!


kom hem imorse och gick och la mig hos bante, väcks vid kl tolv av att camilla kommer instormande och babblar. tillslut når budskapet fram - HON HAR GJORT pannkakssmet! hon gick upp tidigt och tjacka ingredienser och banan och jordgubbar sen stekte hon amerikanska pannkisar och sen skivade bananer och jordgubbar och MASSA lönnsirap på!!!!! herrejösses vad gott det var, det var det GODASTE jag ätit på otroligt länge!! tacktack

sen kom det några och sen vipps åkte vi taxi till ETT HÄFTIGT POOLPARTY WOOOOOOOW! men det va mest tjocka malteser där och ja e trött som fan. sitter hos wille i soffan ska  koka nudlar sen kolla film. imorn e min sistaaaaa kvääääll på maltaaaaaaaaaaaaaaaaa åker hem på tisdag eftermiddag. ångest!

ses snart allesammans!

RSS 2.0