Mamman

MAMMAN AR HAR!!!! VI har gjort massa grymma saker sasom Great ocean road, färja, barer, restauranger och playan. Tank att hanga m sin mor pa andra sidan jorden...
Ojojoj vad jobbigt det ar att hanga upponer hela dagen!!!
 
 
 
 
 
 
 

FUUUUCK AINAAAA



HAHAHAHAAAAAAA TROR NI INTE JAG SNACKADE MIG UR EN TREDJE JÄVLA BÖTER ELLER!!! BIG PIMPPPPPPIN!!! Vi skulle ut och härja på byn, så går jag och Steph med varsin bärtz och jag har mina nya klackar (35 kr) och snubblar till pa en hemlig sten. Då säger Jen skämtsamt att akta så att inte bengen kmr och stoppar oss och SEKUNDEN efter ser vi blåljusen i ögonvrån när polisbilen stannar bredvid oss.... de vill se mitt o stephs leg. Shiiiit. De häller ut ölen på marken, fan tror ni jag gör? Börjar kaxa!!!!! Varföör!!!!"isn't that littering?" driver jag med allt. svar nej jag ar iddi. Bengen sager eehh ar detdar sa smart i din situation? hehehe nej svarar jag. vi sweettalkar och ler och de skriver ner våra uppgifter och kollar pa varandra o sager "jaa vad sager du?..." till varandra (maktgalna) och vi smorar lite till och lovar att aldrig gora det igen WADDAAAPPP de drar.

Idag har jag sett bengen spana i exakt varje gathörn. Storebror ser dig verkligen.

GRYYYM kväll sen. Här kmr en bild fr nar jag paddlade kajak pa floden m jobbet haromdagen.





WADDAAAP BITCHEZZZZ

Yo yo babe yo..

Steph ar har! Kan ni tanka er. Det har varit fest sen hon kom. Jag gillar fezt.









ok fraga ej varfor den ar upponer. Vi drack bärtz pa stranden igar. Idag har vi... ok ni alla har mig pa insta och face ni vet vad jag gor. Vi sitter nu pa en rooftop bar och ska ata pizza.

Folj steggan pa insta for mkt updates och manga hashtags. Fred ut



you are my favorite colour

Var halsade. Trevliga dagar har passerat.

Hade fest m jobbet och öppen bar. Slutar alltid.. for bra.

Det var sista dagen pa st kilda festival och alla manniskor i hela varlden var dar. Folkfest! Vi drack cider, valte en krukvagn och dansade.



Detta var bland det basta jag sett. En liten kille pa typ tre år som breakdancade haha såå kul.





Igar motte jag Emma och vi at lunch i solen. Sen var vi pa bootcamp.. aldrig varit sa medveten om mina muskler.. sa mycket smärta..




ledig plus sol

Herro.

Ledig idag!! Åt sen frukost pa Lentil as anything, ett stalle som drivs av volontarer, dar du bara ater maten (idag buffé) och sen lagger pengar i en lada till charity. Man maste inte lagga i pengar ens!!! De litar bara pa att folket ar snallt. Det var vi.

Efter goda maten gick vi till en farm och traffade massa djur. Jag ar visst radd for djur for jag tror att dom vill bita mig. Inget djur bet mig.




Stryper ett marsvin. De hette roliga saker som Marmelade, Snugglepot och Nibbles.



Traffade ngra getter, myycket fredliga. Ville ej bitas.

Sag aven kossa, hezt, vaaarldens storsta gris som badade i en lerpöl och fluffiga hönor.

Sen for jag till stranden och swimmade.

Klart slut kärlekstjuv.

SUPERB JÄVLA DAG

TJABBA TJENA ALLA LÄSARE.

Hej och valkomna till Mitt Liv Den Femte Februari. Brakulskoj dag. Vaknade tidigt och laste Perks of being a wallflower.

Hade intervju, borjade med att skriva kontraktet, too easy med andra ord STEKSTEEEK! Ar numera inte bara travel consultant utan även catering assistant.

Sedan for mig sjalvet och Empärt till St Kilda dar vi avnjot en alldeles SUPERBT DELIKAT lunch. Vi sag aven fina ut, se bara.

Ojojoj rymdskjortan ar med.

Sen gick vi till playan och jag tog ett dopp. Alskar att bada!!!!!!! Sen tjillade vi och jag laste ut wallflower och vill varmt rekomendera den till allaaaaa!

Oooj strandskjortan ar med!

Kram fran Mitt Liv I Dag


intervju



ska pa arbetsintervju och ser extremt proper ut. Ar jattetidig sa gommer mig pa toan ett tag. Wish me luck!

Svett



Såhär svettig blev jag igar nar jag sprang en mil pa löpbandet. Tror jag klarade att springa sa langt for jag kollade pa föräldrafällan!!! Basta filmen!!!

HOOLIGANS

Dom härjar pa gatorna, sjunger och bengen spanar pa hastarna.



Sjukt spannande!!!!!!!

St Kilda festival!

idag borjade st kildA festival wohooo!

Musik, hippies och barn.

Vi ligger i graset och lyssnar pa musiken. Sho

RSS 2.0