prutt

hej alla. detta inlagg ska handla om mig (jippiiii). det kan bli kul. jag ligger i soffan och kollar pa extreme fishing.


irl. igar hade vi mote pa jobbet, jag at massa pizza och drack tva ol. sen gick jag till nattmarknad och motte klara. haromdagen laste jag in var enda uppsattning nycklar. lassmeden kom och trolla och jag far inte kopa boost juice pa en manad for att tjana in for trollerit. jag pratar tydligen engelska i somnen! hur sjukt ar inte det? jag svettas sa sjuuuukt mycket nar jag gymmar, snudd pa att jag tycker det ar pinsamt, men bara snudd sa ar okej. jag jobbar sa mycket... massa jobb. fatta att man far lon en gang i veckan har, sa javla nice! mina rummisar ar varldsskojiga, igar lekte vi idol. jag var clabbe.

ska val ner till gymmet nu da. kraaaaaammmmm till alla som laser min dag bok!

Dec. 03, 2012


senaste

hej varlden. jag har flyttat in i den sjukaste lagenheten nansin. vi satt och letade pa gumtree och sa sa emma "ska vi bo har eller" och sa skrattade vi massa men mailade anda for en visning. ett par timmar senare viewade vi den och tva dagar senare flyttade vi in. vi har gym och pool och bastu.

mellan dessa handelser har jag varit pa en svensk julmarknad, jobbat pa en sexmassa och shoppat lite.

nu kommer bilder.

jag saljer dildos.... forlat mamma men bra cash.


kanelbulle och kottbullemacka pa marknad, himmelskt gott




indisk mat idag, gudomligt









ikvall har vi haft julmys. glogg, peppisar och julgran. sen sjong vi jullatat och jag sjong solo for old times sake.



som tack for att jag sjong sa fint fick jag tanda forsta ljuset :D basta myset.

nu tander vi ett ljus ikvall ett ljus for hopp och gladje.

RSS 2.0