Ba stek

Idag har vi vart hos frissan och vid poolen sen drog vi hem och gjorde en feeet fruktsallad och kollade på ASKUNGEN efter jag tjatar i flera dagar ÅÅÅÅÅÅ va ja älskar den! pappan tyckte att det var roligt att jag var helt insatt och tjejerna satt helt iskalla medans jag var skogstokig men jag blir alltid helt tokig när jag kollar film!!!!!
andra dagar har vi även gjort studsbollar och ansiktsmålningar de har vart kul
nu sitter dom och spelar sitt prinsesspel på tvn och jag smög iväg och dattade..... tjuv....
måste springa och titta dom ropar

Hänger

Shoooooz
Hm. Kommer på saker jag vill skriva men glömmer dirr när jag väl får tid att skriva dem. Peters pool var som väntar OTROLGT SKOJSILOJSIGT! Vägen dit var dock inte lika trevlig.. Hemskt lång och svettig men så sjukt värt det när man väl kom dit. Hoppade massa från klippan och snarr gjorde världens största bomb från typ 4 meters höjd och wille dök jättestekigt. Åt middag en HAMBURGARE på en fin restaurang med hallbeck åkte hem.. dagen efter.. söndag alltså. gled hemma drog till wille och lasse och sen kollade vi på massa fotboll och jag säger bara HEJA TYSKLAND!!!!!! åt en inte så god chokladkaka varför är dom alltid en besvikelse dom där bakelserna? kompenserade med att köpa VÄRLDENS GODASTE VARM CHOKLAD MED GRÄDDE!!! idag va jag och tjejerna och deras kompis iväg och åt på donken och kollade på bio, vi såg den nya drakfilmen ni vet han som tämjer en drake den va sååååååå braaaaa men tjejerna vad såå rädda i början jag fick dåligt samvete men sen blev dom glada för HERREGUD har ni sett draken??? jag vill ha en drake som husdjur måste vara världens bästa hurdjur ever!

var och kollade inte shopppinnnngen i centret här breve och de va inte fy skam vill jag lova!

känner mig lite hemsk för ja inte längtar hem till er någonting men jag är så otroligt glad över att göra något nytt, att inte vara i bålsta. hoppas ni inte blir ledsna på mig för ni borde glädjas FÖR JAG LEVER ETT BEKYMMERSLÖST LIV och bara njuter! läser ut twilight ikväll/imorgon och jag erkänner, JAG vill fan vara tillsammans med edward - BÄSTA KILLEN! hoppas du inte hatar mig nu johan men han är verkligen en tiopoängare! haha!
dåliga saker med malta
inga övergångsställen
toaletterna har så otroligt svagt spol så man måste kötta när man spolar
ingen infra park
slut

bra saker med malta
bussen är sjukt billig
det är sååå varmt hela tiden
det går många bussar ofta
bra stränder
är inte bålsta! wiiie

kommer ej på något mer ska lägga mig och nöta twilight är precis i slutet nu! hugger in på tvåan dirr! juste såg affischen för nya twilightfilmen och SHIT bella är ju fan skitsnygg!!!!!! eddie, nja vet inte riktigt vad han pysslar med och ja, begonia, jakob se rju ut som alltid. inget att ha helt enkelt. bella blir snyggare för varje film! kul för henne! vilka vinner vm? ja har ingen aning. ska be wille betta åt mig någon match iallafall så ja kan bli miljonär

ha det göttttttttttttttttttttttttttttttttttt


Hos Wille!

Hejhej mina kära vänner. Jag är uppe i ottan och äter frulle med Wille! Inatt kom jag hem samtidigt som tuppen gal, bokstavligt talat, den GAL. Hehe. Jag och Hallbeck kom hem på morgonkvisten och ingen hade lämnat nyckel till oss. Vi smiter in hos Wille där nere och snor en nyckel, MEN DÖRREN GÅR INTE UPP!!! Vi hör att dörren låser upp sig, men går ej att öppna. Så nuddar en jävla vattenstråle våra huvuden, från ovan, ett fönster i lägenheten. Vi försöker gömma oss från strålen i dörröppning MEN FÖRGÄVES, strålen följer efter oss. Dyngsura öppnar tillslut Bante dörren och NU ÄR DET MORGON OCH VEM SPRUTADE VATTEN?? Ingen vet. Vad iallafall i Pachaville ikväll och hade skitkul, körde lite ninjasparkar och bara tog det lugnt. Elleeeeeeeeeeeer. Raggade lite vänner också det är ju kul ellerhur!
Har sovit tre timmar och nu ska vi bege oss till PETERS POOL!!!!!!!!!!!! BÄSTA STÄLLET!!! MASSA KLIPPOR OCH HOPPHOPP I VATTNET SUPERROLIGT!!!!!!!!
Hoppas ni också hade en kul midsommar!

Från Malta!

Hejhej hörrni.
Kom till Malta i förrgårkväll direkt till middagen, lekte med barnen på kvällen. Världens snällaste barn! Vaknade morgonen efter och vi åkte iväg med en turistbåt till Gozo och Comino, Maltas grannö! Badade och simmade lite. Idag har vi badat i poolen och gjort studsbollar!
Ja, finns inte så mycket att säga livet leker det är grymt väder jag chillar och har det bra. Köpte ett maltesiskt simkort idag så är ej tillgänglig på gamla numret längre. Tänker på Ben&Jerry och gröt. Tänker inte så mycket ba hänger å flänger ni vet. Imorgon ska jag äntligen få träffa Wille igen!
Har läst lite ur första twilight-boken, nja Emelie, ingen hit helt okej men inte DIRR HP<3<3<3

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på 5 myror är fler än 4 elefanter!
Hoppas ni har det bra! Puss

RSS 2.0