AIRPORT CHILLIN

Nu far vi hem till melb igen. MEN utan EMPÄRT!!! Kan ni fatta? Inte vi... Hon ska härja runt i asien och vi ska sakna henne. Den javeln.


SWEET LIFE

tjabbAAA444!!!

Igar drog jag och steph helt spontant till ett vattenland!! vattenland ar nog en av mina basta saker jag vet har i livet. vi akte ALLT. vi akte hemliga morka tunnlar m vattenfall i, vi akte ringar, madrasser, störtbanor och skruviga och trattar och en nar man akte hogt upp pa en kant sa man var at sidan (fattar ni?).

MEN DEN COOLASTE O LÄBBIGASTE: climax. man kliver in i en liten kapsel, star upp mot en vagg och en lucka/dörr stangs runt en. badvakten gor fragande tummen upp och man forsoker le men ser nog bara panikslagen ut. en rost raknar ner i kapseln "3, 2, 1" och man hinner tanka att fan nu dor jag, om inte av detta sa utan av radsla och PANG sa forsvinner golvet i luckan och du STÖRTAR rakt ner i ett ror, rakt ner!! SWIIIIIISCH flyger man och sen WOOOOOOO upp i en kurva sa snabbt och sen IIIIIIII stört igen sen ar man ute och ar helt chockad att man lever och att bikinin faktiskt fortfarande ar pa efter allt swisch och wo och ii.



Jag har precis gjort manikyr. ganska lame.

igar var san gryyym kvall pa klubben! freeflow av drinkar forst, sen happy hour: ca 17 sek for dubbel vodka redbull (vi kopte 16 st) sen gryym musik hela natten baara massa hiphop! mot slutet blev det varldens dance off alla b boys och b GALS fuckade ur och breakade helt sjukt och det kandes som en musikvideo!

fuck allt att vi ska hem imorn och att jag ska jobba hela veckan. hur snart kan vi komma tillbaka?

back in kuta

halla halla! vi var i ubud i circa 24 h sen palla vi inte o drog tillbaka till kuta :) ubud var kul dock men sa tyst! vi gillar visst öl mer an att meditera..

ubud: var i MONKEY FOREST var sa jaaavla grymt! om jag fick vara ett djur sa skulle jag vara en apa pa bali. en apa hoppa o hangde pa min hand - lycka!

sen glutta vi pa kungens palats. sen badade vi i den mest fantastiska poolen ever. sen harjade vi.






UBUD

hAAALLÅ ELLER!

Nu ar vi i Ubud! Balis kulturella hjarta. Vi bor pa det sjuuukaste hotellet/resorten som ligger mitt i risfalten och det ar sa tyst att allt man hor ar syrsorna och okant djur i traden. kanske apa.

vart rum ar omringat av trad och buskar och i resorten finns en volontärskola for barn. vi ar mojligtvis de enda gasterna har.

imorn ar en jatteviktig dag har i bali med massa religiosa ceremonier. vi ska upp tidigt och aka till kungens palats och glutta, sen kanske en tripp till monkey forest och sen risfalten.

meeeen ja. som sagt ar det tyst, vi ar inte tyst... blir nog att vi lamnar hotellet ngra dagar tidigare o aker till gili t (ö) dar inga bilar eller lagar finns, later helt okej visst?

HEJSAN!

hejsan alla.

Det ar hart liv vi lever. en standig bintangdimma omsluter min hjarna. igar var vi pa den vaaackraste stranden som heter padang padang i ulu watu om ni vill googla. surfare, krabbor, hemliga grottor och APOR!!!! Ett litet ruckel dar tre tanter lagade nudelsoppa for 14 kr och hade den minsta hundvalpen.

pa kvallen at vi grillad fisk i fiskebyn pa stranden till solnedgangen. alskar bali!!!



vart hotellrum just nu. hehehhe

bali

där drömmar slår in - bali. ja vi ar dar!!! och JA det ar fantastiskt. hotellet ar baaast poolen ar cool vadret ar vaaarmt och vi ar glada. mer? nja.




DET KANSKE LÅTER KUL

Hej alla läsare (typ miljonersmiljarder).

Idag har vi alla ätit middag pa BINH MINH mmmmm gott. Igar hade vi FEEEST och grannarna bankade i vaggen heela kvallen och jag var livradd. Dromde mardrommar om att polisen skulle komma o ta mig hela natten. ACAB.



Snart flyttar vi ut fr lagenheten ska bli sa sinnessjukt egentligen. Finaste lagenheten och basta tiden.





I live for the nights that I can't remember, with the people that I won't forget

YOOOOOOO
Vad handz!!!!! Mycket skoj har hant. Har jobbat NOLL!! Har badat, solat mycket men det viktigaste ar att vi kopt nya hogtalare!! Det har vi firat genom att klubba varje dag, till vara grannars stora gladje. De borjar banka i vaggen runt kl 22. Idag vaknade vi kl 17!!!!! Sa javla sjukt hur man kan sova sa mycket. Sen stadade vi... lagenheten sag ut som en p13 som haft ff i en manad, typ. Det sog att stada.

Igar lag vi i sangen till kl 20 sen skulle vi ha picknick i parken bredvid oss, men pa kvallen vaknar possums (pungrattor) till liv. Katastrof!!! Vi hade en kniv med oss (for att skiva brod) men fick anvanda den som vapen! Forst smog en narmare, sen en till. Emma skramde ivag dom m ett skri och sin filt. Efter att detta hant ngra ggr var inte POSSUMEN RADD LANGRE!!! Fyyyfan. Den attackerade!! Vi skrek och levde rovare, Emma sparkade en plastmugg i dens fejs och jag viftade med kniven men den ba lol XD tillslut forsokte vi avleda den sa vi kunde radtda osten och brodet men vi fick lamna bestick och skrap :( visade sig sen aven att jag lamnade min planbok. Javla possums!!!

Har inga bilder sa lagger upp denna mycket skojiga bild nar vi skulle bestamma outfit till mig en dag for ngra manader sen.

Kram alla jag kan inte skriva mer nu for jag ska festa

moomba festival

SHOOOZZZZZ
idag myyyycket traningsvark i heela kroppen efter allt rockande igar. Hangde pa playan storsta delen av dagen, sen DELIKAT italiensk pizza sen drog vi pa MOOMBA FESTIVAL. En gatufest. Det var raketer, musik, silent disco, skejtare och åkattraktioner!


DAY OF DEAD-SET AWESOME!!!

aint nobodyATO LOCAS!!!!!

Idag var vi pa FUTURE MUSIC FESTIVAL!!!! Asså... shit. Borjade med det viktigaste: smugglish vodkish. Mycket noggrant planerade outfits som lamnade rum for flaskor mellan låren. Men!!! For slappa lår, flaskorna ramlade ner!! FRAMFOR AINA SHIIIIT!!! Ingen såg :) vi gick mycket styltigt men smugglade in cirkus 1.5 liter voddler GRAAAAND HUSTLEEEE!

Kan ej beskriva dagen. SAAAA KUUUL!!!! Vi sag ellie goulding, rita ora, azelia banks, temper trap, dizzee rascal, borgore, steve aoki och avicii. Vi hade VIP TICKETS sa hangde mycket pa VIP AREAN och drack cider.. wow vad coola. Solen gassade, svetten lackade. Det fanns duschar och åkattraktioner. Det var all världens lycka koncentrerad i en dag. Pa vagen hem bestamde vi oss for att klattra igenom rosenbuskar och over ett staket, ser mycket fint ut pa benen.

 
 

aint nobody fresher than my motherfucking clique!!!!!! HAHHAHAAAAAAAA

MJAUUUU

Jag har ju haft töjningar sa inte kunnat haft orhangen. Men sa idag hittade jag ett par som hade klipps pa baksidan plus pinne sa de inte hanger i mina stora hål.

Jag har ju alltid varit extremt förtjust i leopardmönster så kunde omöjligt saga nej till dessa. SA GLADFDDFFFDFDDD

Bondi beachhhhhh

Zup.

Idag var den perfekta stranddagen. Surfare, gigantiska vågor, vithajar. Neee driver :D hehe! Men det agde. Serri. Brände mig littegranna. Gillar Melb mer än Syd men skulle kunna flytta hit bara för den stranden asså. En annan bra sak ar ju att det verkar finnas mer snygga killar har an i Melb! Viktig punkt.







Inte den bästa bilden men man ser ju playan lixxx.




Nu nar jag fatt lite farg matchar antligen inte mitt fejs m mitt har. Halleluja.


Blue mountains

TJEEEEENA FAN!!!!

Idag flängde vi runt i BLUE MOUNTAINS! En nationalpark utanfor Sydney. Gryyymt! Det blir liksom ett blått sken när man ser över skogen för eucalyptusbladen på träden sänder ut ngt så det ser blått ut (ja jag sov typ hela tiden pa bussen sa missade massa viktig info, problem???). Åkte scenic cableway och såg mitt livs forsta vattenfall :D yeey!! Fick lara oss massa om aboriginal kultur och historia. Sen akte vi river cruise :) sweet as.




Det har ju varit crazy in the face-stormorkanisbtornado ett tag runt sydney och uppåt men vi hoppas pa sol imorn sa vi kan utforska bondi rescu.. eeh bondi beach :) kjam

fucka ur

Hörni jag har ju glomt att beratta att jag sagt upp mig fr Peterpan. Jag har jobbat dar sedan i oktober. Ppan ar Australiens storsta travel agency for backpackers vilket alltsa ar ett ganska stort forum. Dar har jag sålt och bokat resor i Australien, NZ och Fiji. Jag kan ganska sa valdigt mycket nu om saker jag hade noll koll cocosboll. Hjalper garna till med rådgivning faktiskt skulle jag ju kunna gora eftersom jag ar proffs nu. Men nu jobbar jag alltsa inte dar langre. Sa upp mig for jag gillar inte att salja. Jag gillar att hjalpa folk men klarade inte av hela pressafolktillattbetala-grejen.

Nu ar jag ju aven catering assistant pa Exhibition centre som ar det storsta koket pa sodra sidan om ekvatorn. Sa det ar lugna puckar m cashen alltsa. Problemet ar ju bara att jag ar ratt samst pa koksgrejer som t.ex. att hacka saker. Än sa lange har jag klarat mig smartfritt men man vet aldrig.



Egentligen vill jag bara klubba... men det kan man inte kopa en yacht for. Kram alla.

SYDNEY BABY

Nu ar jag och mor min i Sydney. Vi hade turen att vara har samtidigt som sydneys storsta gatufest Mardi gras hölls.

Helt g@let!


Idag upptacker vi stan.

Oh maj godd vad god pizza! I klass med IP om inte godare!

ADIOS MF'S!!!!!!!

Pet i parken

Vi ligger i parken och pettar varandra och tittar pa folk som tai chiar.
Jag har hittat en installning som gor att man faktiskt ser farger m min mobilkamera. Fröjd


RSS 2.0