R4nd0m



HEEEEY!!!! Har inget vettigt att saga sa tankte sleva upp lite gamla pics, kul va?? JIPPI!



Nar jag reste ostkusten ner, detta ar lagunen i Airlie beach. Saaa fint ju!


Whitsundays.. Fattar inte att jag varit har ens, sa fint.

Hahah i Brisbane. Var crossdresstavling. Tyckte det var en galet bra ide att stalla mig pa scen. Visade sig sen att alla hade strippat utom jag. Varfor gud.

Fortf i Brissy. Pa cloudland. Bara for jag ar san javla SUPAAAMODEL BABY

Cool va? Man ser Brissy i mina glajer.


Har svor vi varandra evig vanskap. I Brissy forendas vara hjartan och blev ett.


Mina andra baztizar i Melb!! Men dom ar long gone nu.....

Jag ater upp Melb. Sa jaaavla hungri XD


Coolaste tjejerna i hela javla stan
 
Da var det sommar men nu ar det vinter. Ocksa helt okej!

Saker som ar bra:
1. att fa lon
2. att ins diskotek tanzen (dansa)
3. ata
Saker som suger:
1. att bli hustlad
det var allt. Jag fking hatar att bli hustlad.

KRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRam

what u know bout that?



Dricker rödvin i en take away-kopp pavag hem fr jobbet. Jag gillar mitt jobb.

Att lara kanna sig sjalv

Det som ar trevligt m att bli aldre ar att man lar kanna sig sjalv battre. Forr fatta jag inte halften av vad jag gjorde och tankte men nu kanske tre fjardedelar, kul va? Pa sistone har dock folk berattat saker om mig som jag inte visste. Att jag alltid ar ute i god tid, och att jag tydligen gillar att stada. Visst later det inte alls som jag!?! Men jag ar alltid jattetidig till jobb (en halvtimme haromdagen) och jag erbjuder mig alltid att stada pa jobbet, jag VILL stada!!!!! Kanns konstigt men tkr aven det ar tva bra egenskaper sa jag ar nojd. En mindre bra sak ar dock mitt ansikte... Jag kan inte kontrollera det. Jag kan inte rakna alla ganger folk papekat att jag ser sur ut och undrar vad som hant. JAG AR INTE ARG. Jag ar jatteglad!!!! Nar jag forsoker forklara att jag inte ar arg svarar dom "okej du behover inte beratta om du inte vill" hahaa jaha....

Fan.
Har ar jag glad iallafall, inuti OCH utanpa!!!!!


TRIPPPPPPPPIN

Har bokat min trip, HEHE rolig rubrik va??!!! ANYWAY nog om hur skon jag ar och mer om min resa!!!!
 
Min kare van Matt (rosebud) jobbar pa STUDENT FLIGHTS som har billiga flyg o aven bokar trips. Sa jag har funderat och klurat pa Min Framtid och idag slog jag till! Har ar min resa:
1 juli flyger jag nattflyg fr Melbs till HONGKONG, WTFFFFF tanker ni!! jAPP hongkish! Hanger dar och gor..... hongkong till 6 juli da jag flyger till BEIJING. Chillar dar och gor kinesiska saker till 10 juli da jag borjar turen Genghis Khan m foretaget VODKATRAIN. Serri - ser ni hur det pa ngt satt kan ga fel? Nej inte jag heller. Vodkatrain ar ett foretag som saljer resor pa tag till ungdomar 18-35 lite overallt. Man aker pa vanliga tag m lokalbefolkningen men har aktiviteter ocksa. Jag aker 14 dagar Beijing-Moscow. Pa vagen ska jag till Hohhot, Ulaanbaatar, ger kamp i Mongoliet, Sibirien o slutligen Moscow, da ar det 24 juli ju. Hanger o flanger dar, tar sedan nattag 26-27 juli till St Peterburg, dar jag spenderar 2 dagar innan jag flyger hem till SWEDEN och anlander till Arlanda 16:45 den 29 juli, det kan ni skriva i era kalendrar.

Min Stora Dag del 2

 
Vi fortsatter dar vi slutade sist! Steph kom hem m min fabboskumpa (egentligen ar det nog sparkling wine men vad ska ni gora???) o en ballong o presenter! Vi gick till parken direkt och avnjot ZIBBIBON o solade oss i solens solstralar. Sen inhandlade vi kvallens drinkingredienser innan vi behav oss hem. Amanda slutforde sitt artwork (genialiskt) och jag fick MER PAKET!! Fick: EN APEROL! Min absoluta favoritalkohol som jag tjatat om sen vi traffades. Vi slangde ihop ngra drinkar! Passande nog fick jag aven PUSSMUNSUGROR och losmustascher, lat kvallen borja, tankte jag da! Vi kastade pa oss KVALLENS OUTFITS och lite smink o ja fick lockigt har och sen borjade festen! Det kom saa mkt folk! Vi har gjort en fenomenal uppfinning i ett hort: CAP KISS CORNER! Tva kepsar hangde fr taket och nar man satte pa sig dom fick man pussas. Succe. Jag pussades mest (jag fyllde faktiskt ar). Vi hade ett papper dar folk fick skriva meddelanden/rita, fick fina bilder..... Av Alex fick jag den alldeles fenomenala prestenten boken EGOBOOST av allas var egen Blondinbella. Vi brukar ha Dagens Visdomsord av Blondinbella varje kvall. Helvete vad kloka vi blir. Jag fick aven den alldeles exceptionella presenten i form av MARCUS! Jag trodde vi forlorat honom foralltid men han har bara salt gras i Byron Bay men nu ar han tillbaka och kom som en overraskning. Ojojoj vad glad jag blev. Sen gick vi pa klubb! BAAAMMMM!!!!!!!!! Dansade sa jag tappade min ballong som jag knutit fast i mig sjalv sa ingen skulle glomma saga grattis.

MIN FODELSEDAG DEL 1

HEJ ALLA MINA KOMPIZAR SOM LASER MIN BLOGG. DET VAR LANGE SEN JAG SKREV TILL DIG ATT JAG HETER LOUISE OCH AR 21 AR. Imorse blev jag vackt av varldens basta rummisar m en sang och frukost pa sangen. Som om det inte rackte fick jag aven tva paket! Ett innehallande en ny dagbok! Jag alskar fan att skriva dagbok (och att blogga saklart). Och sa fick jag en liten handdukshattmossa m en fjaril pa. Fint va? Nar vi mysit klart kasta vi pa oss klader och begav oss till RETRO STAR'S VINTAGE SALE! I ett warehouse. Gryyyymt! Tjackade: en gra tjocktrojatshirt, en hawaiiskjorta (love it), en flanellskjorta, ett par slitna levisjeans och ett par solisar. For 200 kr. Nar vi klev ut fr rean stod solen hogt pa himlen och det var sommar! Kul va? Pa min fodelsedag och allt! Vi drog hem, lamnade kassar och svidade om och begav sedan till BLACK BIRD MARKET! Den var saaa fin! Liten och personlig..... I ett horn satt en tjej och salde lite tjaffs, dar fann jag en svart liten trevlig kofta (behover!!!) och en FORTJUSADE blommig blus (behover INTE!!) som jag KOPTEEE FOR INGA PENGAR TYP!!! Blev glad. Solen stralade sa hart och varmt. Sen traskade vi hem och da.... LAGADE EMPART PANGKAKOR TILL MIG! Som jag langtat efter det. Vi hade pa: peanutbutter, glass, maple syrup, bar, ananas. Oj va gott. Sen blev Amadeus en interior decorator och har gjort vart lght till en konstutstallning. Och har sitter jag nu. Matt, glad, 21 ar, i en konstutstallning.  Oj nu kom Steph hem med skumpa, mot parken!

HEJ ALLA FANS



heeeej alla fans! Har inte bloggat alls for bloggappen funkar inte :((( Detta har hant i okronologisk ordning:


Igar akte vi i vara finaste klader och tjackade en dammsugareee! Den var snabbb!



Empart ar ju har! Vi lamnade henne i asien men nu ar hon tillbaka hos oss och halsar pa! Det ar kul tycker jag. Emma har gjort en kompizarmband till mig och jag har lart henne tyska. Vanskap handlar om att ge och ta <3





Ar skon bara

Var pa rea pa globe. Emma alskar rea!!!!! Jag kopte tre snapbacks och en SKEJTBARD!



Sahar cool ar jag nu!
Emma provade o kopte denna bikini haha

En tung morgon.....


Pa en hylla pa jobbet hittade jag detta! KUl va?? Jag gillar mitt jobb pa cafet. Men jag ar kanske inte jattebra pa det men alla forlater mig for jag ar svensk. Fantastiskt va?



En dag var vi pa lentils i fem timmar. Det ar en volontarrestaurang dar man bara ater o dricker allt man vill sen lagger man cash i en bössa vad man tkr det ar värt. Jag haller pa att sticka en halsduk.


Vi har haft sa mycket sol!!! Idag var det sommar igen! Jag at glass.
 
Igar var vi pa base ladies night, det ar det forsta hostelet jag bodde pa och dar jag traffade emma o amanda! Det ar som att kliva rakt in i Ayia Napa. Det ar wet tshirt comp, buckets och killar. Sa mycket killar. Och allt dom vill ar att snurra en. JAG VILL INTE BLI SNURRAD!!! DETTA AR INGEN BUGGKURS!!!! I princip ALLA killar som vill fa kontakt borjar med att forsoka snurra en. Jag blir skogstokig. Ar det sa i sverige ocksa? Hursomhelst sa fick vi iaf dja!!! Jag var skitdalig pa att dja. Ingen ville dansa till mina latar. Det ar ensamt att vara ett geni.

Nu vill jag inte skriva mer till dig bloggen!! Vill bara saga en sak till..... JAG FYLLER AR IMOOOOOORRRRN!!!!

RSS 2.0