HEEEEJ

hej som fan hittade inlägget från i lördags! här kommer det!

igår: gick ut och åt på black gold men hade redan ätit middag så åt bara en efterrätt mohahaha sen gick vi till lasse märkte att de va liite sent för bullbak och hade inte tillräckligt med mjöl så vi bestämde PÅ MÅNDAG! skulle även va sleepover men de e mycket skönare att sova hemma i myssängen med ögonskydd och öronproppar så ja gick hem å träffa en svensk kille i hissen hejhej.

imorse! gick till lasse och lagade gröt! nomnomnom. wille hade sovit där också sen åkte lasse till jobbet och då mötte jag och wille bjärre vi skulle till PETERS POOL idag igen men fan de blev så sent och taxin dröjde så vi gled till en klippstrand i närheten och badade det var så sköööönt! och mysigt! sen åt vi glass PÅ GLASSTÄLLET! åt en choklad- och en KANELKULA! och fyhelvete va god kanelglassen va!

svettades som en gris hela dagen ni tror att ni har det varmt att ni svettas men de e faktiskt FÖRTI grader här så lägg ägg. svetten rinner konstant och varmare ska det bara bli.

ikväll blir det nog utgång! ska bli fint att äta en kebabpizza på ip igen, och en banan-, ananas-, currypizza! mmmmmm, himmelriket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0